Rapper híd Görcsönyben

Írta: Sikeres Város 2011.01.21. 14:56

Még a 2010-es esztendőben októberben Görcsönyben felavatták a Gangsta Zoleeról elnevezett hidat. Sz. Koncz István, a település polgármestere szerint ez is egy lehetőség, hogy felfigyeljenek a településre. Lehetséges, hogy ez csak öt perc hírnevet hoz, de legalább beszélnek Görcsönyről, ami egy közepes méretű község esetében szép eredmény.

A település városvezetése úgy tűnik, tényleg gondot fordít a lakosai boldogsághormon-termelésére: Görcsönyben Unicum tér és Vilmos tér is van, mivel polgárai szeretik ezeket az italokat. A Gangsta Zolee hídnak sem volt magasztosabb célja, minthogy mosolyt csaljon lakosai, az arra járok arcára.


Egy lelkes táblagyűjtő a hetekben pedig már magán kézbe vette a kuriózum számba menő táblát – minden bizonnyal az ott élők és a városvezetés bosszúságára. Praktikus lenne térfigyelő kamerával óvni a város celeb tábláját.

Gangsta Zolee a magyar zenei és celeb világ egy markáns jelensége, a rapper személye mára már igazi hungarikummá nőtte ki magát!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr942602790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása